Alb Negru single nou Love, love

Alb Negru a revenit cu piesa Love love.

Love love este o piesa funny, placuta auzului, vesela cu un clip pe masura. Este o melodie care iti va face dimineata frumoasa. Tema clipului este evident ce altceva decat iubirea, despre ce altceva ar putea canta 4 baieti :).

Clipul este regizat de Dan Petcan iar melodia este compusa de baietii de Alb Negru, Ralflo, Rares si George Popa. In clip cei patru baieti curteaza o fata draguta, incercand sa ii cucereasca inima. Insa in final niciunul dintre baieti nu se alege cu fata, ci un alt baiat aparut ca din senin la finalul clipului. Deci dragostea este capricioasa si neprevizibila.

“Piesa “Love, Love” este un fel de continuare a single-ului “Mi-e sete de tine”, atat muzical, cat si din punct de vedere al componentei. De cand am auzit-o, am simtit ca trebuie sa fie in aceeasi formula “magica” de 4. E o melodie vesela si optimista.” – au declarat baietii de la Alb Negru.
Alb Negru

1 Response

  1. May 11, 2015

    […] Cititi toate versurile si vizionati videoclipul cu Alb Negru single nou Love, love dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]