Arrita – Ardian Bujupi lyrics

Lyrics Arrita – Ardian Bujupi

Arrita lyrics
Jeta krejt guz krejt hallakama
Femnat si kuklla djemte neper gara
Ulu perpara
We go fast Prishtina Tirana ey ey ey
Po t’vjen inat ty motorrat bojn 8-shen 12 sahati
Dritat t’Bugattit qika n’to dhe nuk e din mami

[Pre-Chorus]
Ti e din mendte e mia (Hey hey)
Une per ty ekstazia (Hey hey)
Ti don adrenalina (Hey hey)
Une per ty jam shpejtesia

[Chorus]
N’venin tem une arrita (Hey)
Arrita (Hey) arrita
Dostat krejt jane mafia
Mafia mafia
Arrita
Arrita

[Verse 2]
I bllokojme rruget like San Andreas
Si me kon n’dasme kolonat e reja
Ti du buzte i ke bo t’reja
Ki me bo hasem tu shku neper neja ai-ai-ai
Po i vjen inati se mi dojne
Kenget sikur bar Lazarati bom-bom-bom
Full Instagrami nuk e boj t’madhe
Jam qaj Adriani

[Pre-Chorus]
Ti e din mendte e mia
Une per ty ekstazia
Ti don adrenalina
Une per ty jam shpejtesia

[Chorus]
N’venin tem une arrita (Hey)
Arrita (Hey) arrita
Versuri-lyrics.info
Dostat krejt jane mafia
Mafia mafia
Arrita (Hey hey hey yeah yeah)
Arrita (Hey hey)

[Bridge]
Ai-ai-ai-ai dalim dalim (Hey)
Dalim dalim (Hey) dalim dalim
N’venin ton na rahat po rrime
Rahat po rrime s’o tu na ni
Ai-ai-ai-ai dalim dalim
Dalim dalim dalim dalim
N’venin ton na rahat po rrime
Rahat po rrime s’o tu na ni

[Chorus]
N’venin tem une arrita
Arrita arrita
Dostat krejt jane mafia
Mafia mafia
N’venin tem une arrita (Hey)
Arrita (Hey) arrita
Dostat krejt jane mafia
Mafia mafia

[Outro]
Hey hey hey hey yeah yeah yeah
Ouh haha Ardian yo
Lalalala nananana arritaaa

Ardian Bujupi lyrics