Asaf Avidan in premiera in Romania la WonderDay

A fost odata ca niciodata ca daca nu ar fi fost nu s-ar aminti, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se impletesc cu energia unor oameni minunati dand nastere unei povesti live fabuloase – ‘WONDERDAY’. Organizat de Amphitrion, WonderDay este un eveniment-concept ce se va desfasura pe data de 29 iunie 2014 pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti si il va aduce in premiera in Romania pe renumitul artist israelian Asaf Avidan!
In ultima duminica a lunii iunie, domeniul Mogosoaia va fi cuprins de frumusetea si unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din tara: WonderDay. Evenimentul va aduce in prin plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi!

asaf avidan wonderday

1 Response

  1. June 20, 2014

    […] versurile si vizionati videoclipul cu Asaf Avidan in premiera in Romania la WonderDay dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]