Basic- DELANY lyrics

Lyrics Basic- DELANY

Basic lyrics
I don’t do no basics
Kijk naar mijn stylo voel mijn vibe
Ik zeg je één keer
En schat ik meen dit
I don’t do no baaasics
Versuri-lyrics.info
Kijk naar mijn stylo voel mijn vibe
Ik zeg je één keer
En schat ik meen dit

Pull up in een sexy car in a rari
Ik doe niet aan heels heb mijn jordans ik doe tranqi
Je ogen fully focused je wil flexen maar dat kan niet

Basic kick het en ik break it
Dagen op zes, jij stresst en ik leef ben op dreef b***h
Snow, ice cold en je ziet dat ik het drip
En je ziet me daar bij Fix, want ik ren voor mijn business
Ik ren sinds zeven, ik ren nu voor paper, ze rennen nu met mij mee

I don’t do no basics
Kijk naar mijn stylo voel mijn vibe
Ik zeg je één keer
En schat ik meen dit
I don’t do no baaasics
Kijk naar mijn stylo voel mijn vibe
Ik zeg je één keer
En schat ik meen dit

Pull up in een sexy car in a rari
Ik doe niet aan heels heb mijn jordans ik doe tranqi
Je ogen fully focused je wil flexen maar dat kan niet

Koppie dr bij
Ik ben van de partij
Denk maar niet dat ik los laat
Ik ben op driekwart
Ik laat je zien
Geef je een overdose van mij
Baaasic
Baaasic

Pull up in een sexy car in a rari
Ik doe niet aan heels heb mijn jordans ik doe tranqi
Je ogen fully focused je wil flexen maar dat kan niet
Delany lyrics
Still cold lyrics
Video Delany

Basic- DELANY
Basic- DELANY

2 Responses

  1. December 10, 2018

    […] vibe Ik zeg je één keer En schat ik meen dit Pull up in een sexy car in a rari … – Lyrics Basic- DELANY lyrics Übersetzt auf Deutsch – Songtexte Basic- DELANY lyrics Translated to english – Lyrics […]

  2. December 10, 2018

    […] Bruder, lass featur’n Lothar Matthäus, Lothar Matthäus, Lothar Matthäus Ich trage Fendi, Gucci und Prada, denn ich bin Lothar Matthäus Bruder, lass featur’n Gang, Gang, ich mach’ alles für die Gang Und ich bin drauf, Bruder, wie ein Astronaut, Bruder Bruder, lass featur’n Ich bin Baui Ich mach’ kein Feature mit Mauli unter ‘nem Taui Bruder, lass featur’n Guck auf das Pendel, drück auf Repeat Mauli songtexte Video Mauli Basic songtexte […]