Ce zi linistita piesa noua Matteo si Gabriel Cotabita

Ce zi linistita, noul single Matteo.

Piesa este in colaborare cu nimeni altul decat unicul Gabriel Cotabita (stiti voi cel care canta piesele gen “Domnisoara nu pleca” sau “Noapte albastra”).
Cei doi au inceput colaborarile inca din toamna trecuta. Matteo a fost cel care a venit cu ideea si l-a invitat pe maestru sa colaboreze cu el la piesa “Ce zi linistita”.
Clipul piesei ‘Ce zi linistita’ a fost filmat de curand iar regia ii apartine lui Bogdan Daragiu. Videoclipul ii proiecteaza pe cei doi cantareti atat in prezent cat si in lumea copilarie, asa cum o stim cu totii, fara constrangeri, fara probleme, fara norme sociale, o lume plina de inocenta si puritate. In clip o mai regasim si pe Andreea Esca cea cu “se f*tu butonu”.

Sa vedem si cateva declaratii alu’ Matteo in legatura cu noua piesa si Cotabita: “Dragostea de viata, bucuria cu care trebuie intampinata fiecare noua clipa si relaxarea cu care poti trece chiar si peste momentele mai dificile fac parte din mesajul piesei ”“Ce zi linistita””. “Avem un dar atat de frumos dat de la Dumnezeu, viata, incat e pacat s-o traim cu tensiune”, spune Matteo. “Piesa are o stare foarte calma, pentru ca am fost foarte relaxat cand am gandit-o. si, mai tarziu, Gabi mi-a impartasit starea cand am lucrat la ea. Mesajul de dupa versuri este sa fii relaxat si fara griji, pentru ca, din proprie experienta, stresul si incordarea nu te ajuta in rezolvarea niciunei probleme, iti ocupa prea mult spatiu de gandire!”” – “Am lucrat de parca eram colegi de studio de ani de zile, dar am invatat enorm de la el. Are o experienta in domeniul muzical de invidiat!” “Am ramas uluit cat de repede a putut sa-si revina! Cata dragoste de viata sa ai incat sa revii la normal dupa astfel de probleme..sa fii ca nou!” – “Am vrut amandoi sa iesim din tiparele clasice cu aceasta piesa. Andreea este probabil cea mai recognoscibila si calda voce a Romaniei, care transmite si foarte mult optimism. Se potriveste perfect cu o zi linistita!”
Matteo

matteo ce zi linistita
matteo ce zi linistita