Deepcentral single nou Noapte alba

Deepcentral revine cu piesa Noapte alba.

Cei doi baieti sexosi de la trupa Deepcentral revin cu un nou single numit Noapte alba. Acest nou single l-au cantat live in premiera la Zu joia trecuta. Piesa este lansata de Universal Music Romania, o piesa care te face sa retraiesti iubirile demult apuse cu zambetul pe buze. Deasemenea noul single vine dupa o pauza de mai multe luni, este urmasul piesei Dragostea invinge. Noapte alba marcheaza primul turneu national al baietilor alaturi de Life on Mars. Vor canta in peste 15 orase din tara, intr-un show unic si in ipostaze in care publicul nu i-a mai vazut.

“Noapte Alba este o piesa speciala, o piesa cu un mesaj puternic. Ne-am dorit sa fim inspirati si sa gasim mix-ul perfect intre sound si mesaj. Cu fiecare piesa deschidem un nou capitol muzical din proiectul Deepcentral si ne dorim ca publicul sa ne cunoasca prin muzica noastra. Turneul Nopti Albe este o alta etapa, in care ducem piesele si mai aproape de sufletele oamenilor.” au declarat cei de la Deepcentral.
Turneul va dura 6 saptamani incepand cu 6 mai si va cuprinde urmatoarele locatii:
06 Mai – ONESTI – Dolce Maria Pub
07 Mai – BACAU – Cafea cu Lapte
08 Mai – FOCSANI – Soho Society Pub
13 Mai – CONSTANTA – The Lodge
14 Mai – PITESTI – Epique Studio Lounge
15 Mai – PLOIESTI – Zappa Club
28 Mai – SIBIU – Cotton Club
29 Mai – FAGARAS – Colors Club
03 Iunie – IASI – Oxford Pub
04 Iunie – SUCEAVA – Versus Pub
05 Iunie – BOTOSANI – Grand Irish Pub
10 Iunie – CLUJ-NAPOCA – Mu Way Club
11 Iunie – ARAD – Curtea Veche
12 Iunie – TIMISOARA – River Deck
13 Iunie – RM. VALCEA – Stephany Club
Deepcentral

1 Response

  1. May 4, 2015

    […] Cititi toate versurile si vizionati videoclipul cu Deepcentral single nou Noapte alba dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]