Edurne – Amanecer reprezentanta Spaniei la Eurovision 2015

Edurne cu melodia ‘Amanecer’ a castigat inimile telespectatorilor spanioli, acestia au votat-o pentru a-i reprezenta la Eurovision 2015. Eurovisionul din acest an se tine la Viena, Austria, in 19, 21 si 23 mai. In acest an vor participa in total 39 de tari, cu 2 mai multe decat anul trecut.

Edurne in varsta de 29 ani , s-a nascut la Madrid si si-a inceput cariera muzicala de la varsta de 9 ani. Saltul muzical vine dupa ce a participat la showul ‘Operacion triunfo’ un concurs de talente muzicale. Pana acum artista a lansat 5 albume: “Edurne”, “Ilusion”, “Premiere”, “Nueva Piel”, “Climax” cu care a fost in turnee in toata Spania. In prezent lucreaza la cel de al 6-lea album cu producatorul Tony Sanchez si Sony Music. Pe scena Edurne Garcia da dovada de o maturitate artistica care este importanta pentru Eurovision. Este o artista cu mult talent care face fata oricarui scenariu.

Prietenul cantaretei este portarul de la Manchester United, David de Gea care a fost super incantat cand a aflat ca prietena lui o sa reprezinte Spania la Eurovision 2015. Ba mai mult a postat pe Twitter urmatorul mesaj: “We couldn’t have a better contestant for Eurovision!” – nu puteam avea un concurent mai bun la Eurovision.

Edurne a declarat despre relatia lor ca sunt foarte fericiti impreuna si crede ca acesta o sa fie ocupat cu meciurile din liga dar spera sa fie alaturi de familie ei in finala sa o sustina.
Edurne

edurne amanecer eurovision 2015
edurne amanecer eurovision 2015

1 Response

  1. January 15, 2015

    […] videoclipul cu Edurne – Amanecer reprezentanta Spaniei la Eurovision 2015 dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]