Elena Gheorghe, Love Moments, live sessions

Elena Gheorghe a anuntat azi lansarea unui nou proiect numit Love Moments. Din ce consta acesta, o serie de live sessions cu trupa si tot tacamul, pe perioada intregului an. Azi de ziua dedicata poetului Eminescu, Elena a lansat o serie de Live Sessions, printre care si cunoscuta piesa “Eminescu” compusa de Doina si Ion Teodorovici, ca un omagiu marelui poet national.

Artista a mai afirmat: “Am debutat într-un live session şi de 11 ani e cea mai puternică şi mai adevărată manieră artistică prin care mă exprim: live, cu trupa mea de instrumentişti extraordinari. Şi nu cred că există vreun proiect pe care îl poate crea un artist de voce, mai sincer, mai plin de emoţii, decât live sessions-urile. Este extraordinară energia şi atmosfera pe care le creează o interpretare live, cu band-ul în spate, cu vibraţiile pe viu ale fiecărui instrument; în live sessions este povestea, esenţa, bucuria unui artist. Nu e nostalgie, dar trebuie ca fiecare dintre noi să ne întoarcem din când în când la clasic, la maniera primară de a face muzică pentru că, de cele mai multe ori, în cele mai simple lucruri stă frumuseţea adevărată, nu?”

“De 15 ianuarie, ziua în care toţi îl celebrăm pe Eminescu, dăruiesc tuturor celor care şi-au păstrat candoarea, care cred în continuare în emoţia gingaşă a poeziei, în forţa ei de care avem atâta nevoie, una dintre piesele pe care le ador, pe care le interpretez cu bucurie de când sunt mică şi la care, ştiu, rezonăm cu toţii de fiecare dată când o ascultăm”
Elena Gheorghe

1 Response

  1. January 15, 2015

    […] toate versurile si vizionati videoclipul cu Elena Gheorghe, Love Moments, live sessions dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]