Elena Gheorghe single nou Senor Loco

Elena Gheorghe a lansat noul single Senor loco.

A lansat si videoclipul piesei Senor Loco, o poveste vizuala inspirata din fiestele sevilane.
Dupa ce a avut succes cu piesa Mamma Mia, artista lanseaza un nou single in limba Senor Loco, este o colaborare cu Danny Mazo. Odata cu lansarea in romanica, deoarece piesa se promoveaza demult pe posturile de radio din Spania, Elena surprinde cu noua imagine plina de senzualitate.
Sa vedem si ce a avut de zis artista despre noul single si clipul acestuia:

“Senor Loco ma intoarce la prima mea mare iubire, muzica latino. E o poveste vizuala foarte colorata, plina de bucurie si de spectacol, e intrarea perfecta in vara, in perioada noptilor albe, a petrecerilor cu dans pana dimineata, a vacantelor”, “Imaginea mea pentru acest clip este foarte senzuala, exploziva, solara si rolul pe care-l interpretez m-a readus in zona de temperament si atitudine in care ma simt extraordinar, in energia personajelor din America Latina, femei spectaculoase, fara complexe, asumate si puternice.Am exersat zilnic, timp de 1 luna coregrafia, impreuna cu talentatul si mereu inspiratul Bogdan Boanta si sunt foarte fericita ca am, din nou, in aceasta poveste vizuala, o coregrafie complexa. Am avut alaturi echipa mea de vis, aceiasi oameni talentati cu care lucrez de la lansarea ‘Ecou’: fetele de la Antz, scenaristii clipului, consultantii mei de imagine si de coolhunting, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, Andra Manea – makeup, Andreea Stancu – hairstyle, minunatul scenograf Tibi Hristu si, bineinteles, casa de discuri Cat Music.”
Elena

1 Response

  1. May 12, 2015

    […] Cititi toate versurile si vizionati videoclipul cu Elena Gheorghe single nou Senor Loco dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]