Emotii, cea mai ascultata piesa din 2014

Topul celor mai ascultate melodii la radio din 2014

Ia sa vedem topul celor mai difuzate melodii de pe radiourile mioritice de anul trecut, din 2014. Putem spune ca cea mai ascultata trupa este si una dintre cele mai vechi de pe piata muzicala din Romania. Conform Media Forest pe locul intai la cea mai difuzata piesa se afla melodia “Emotii” al baietilor de la 3 Sud Est. Dupa ce piesa a fost lansata la sfarsitul lui februarie 2014, in scurt timp a intrat in topul celor mai ascultate melodii, astfel devenind hitul verii. Sa nu uitam nici de mega concertul din luna mai sustinut de baieti la Sala Palatului, alaturi de peste 4000 de fani  plini de bucurii si emotii. Anul 2014 a fost  unul plin de succes si realizari pentru 3 Sud Est, astfel ca dupa hitul “Emotii” a venit timpul single-ului “Liberi” care a fost lansat in octombrie, cu un videoclip filmat la Vulcanii Noroiosi. Daca tot palavragim despre lansari si concerte sa pomenim si de concertul de la Sala Palatului din 5 martie 2015 unde baietii vor canta live pentru noi toti, un eveniment unde dansul iubirii se impleteste cu muzica baietilor de la 3 Sud Est.

Revenind la topul celor mai difuzate piese la radiourile romanesti din 2014, dupa locul unu ocupat de 3 Sud Est cu “Emotii” urmeaza Delia cu “Ipotecat” si “Taxi”-ul lui What’s Up, merita de asemenea sa-i pomenim pe baietii de la Maxim (am zis) cu piesa “Sarutari criminale” care ocupa locul 5. Anul acesta pe locul 1 se pare ca stagneaza Delia cu melodia “Pe aripi de vant” iar din repertoriul international Kwabs cu piesa lansata in urma cu 4 luni numita “Walk”.

1 Response

  1. January 29, 2015

    […] toate versurile si vizionati videoclipul cu Emotii, cea mai ascultata piesa din 2014 dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]