Ham Talent emisiune noua la Antena 1

Antena 1 revine in forta in aceasta toamna cu emisiuni consacrate precum si unele in premiera. Emisiunea Te cunosc de undeva revine cu cel de-al 8-lea sezon, iar X-Factor cu cea de a 5-a editie. Pe langa aceste emisiuni consacrate Antena 1 a pregatit in premiera un show cu si despre animale de companie care au un talent aparte, care ies in evidenta cu ceva fata de celelalte necuvantatoare. Emmisiunea se numeste Ham Talent si o sa ne prezinte animalute cu povesti emotionante si cu abilitati extraordinare care le scot in evidenta.
Din moment ce este vorba de un concurs bineinteles ca trebuie si un juriu pentru a face o diferentiere intre concurentii necuvantatori. Juriul este compus din 5 vedete de la noi, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Beatrice Rancea, Pepe si Mihai Petre. Fiecare din ei are un rol binedefinit in jurizarea animalutelor talentate. Beatrice o sa noteze relatia dintre stapan si animalut, Diana aspectul fizic al animalelor, Gabriel o sa noteze tehnica demonstratiilor, Mihai o sa puncteze talentul si Pepe o sa fie la capitolul spectacol, capacitatea stapanului si a animalutului de a face spectacol.
“Pentru mine, ‘Ham talent’ reprezinta mai mult decat o emisiune de divertisment. Este locul in care observ foarte multa dragoste intre oameni si animale si asta vreau sa vad peste tot: din ce in ce mai multa intelegere intre noi si animale. imi place cand vad ca intre om si animal este o chimie extraordinara. Dragostea animalelor este maxima si neconditionata, iar cand vad acelasi lucru si din partea stapanului sunt multumit pentru ca asta inseamna ca animalul de companie este fericit. Iar spectacol nu poti face decat atunci cand esti fericit. si va mai spun ceva: uneori o simpla aparitie poate fi spectaculoasa” – a declarat Pepinio 🙂

ham talent antena 1
ham talent antena 1