Imaginarium turneu 2016 Loredana

Imaginarium spectacol 2016

Madonna de romanica, adica Loredana duce spactacolul, mega show-ul Imaginarium peste hotare si peste oceane. Sa nu uitam ca toate astea cu un scop umanitar, acela de a ajuta copii de la sate sa primeasca carti, sa scada numarul analfabetismului din Romania, care incepe sa ajunga la cote alarmante. Incasarile din show-ul de la New York vor fi folosite pentru dezvoltarea programului Cartile Copilariei initiat de asociatia Curtea Veche.
“Mama a fost invatatoare si, in casa noastra, cartea si scoala au fost mereu pretuite. Tatal meu este un prolific scriitor de carti pentru copii si aveam mereu in preajma noastra volume. Si cand a aparut Elena, fiica mea, am continuat sa-i transmitem dragostea pentru lectura si i-am citit povesti, ani la rand, inainte de culcare. Cred in puterea cartilor si, daca prin munca mea pot ajuta sa ajunga cat mai multe volume la copiii carora li se poate schimba radical viata dupa o lectura importanta, am sa fiu mereu cu tot sufletul prezenta si va invit sa va alaturati si voi aceste cauze. “Imaginarium”, spectacolul meu, este despre a-ti imagina cele mai nebunesti vise si a gasi cai pentru a le indeplini. Fara carti n-ai cum sa reusesti asta”

Sa revenim un pic la Imaginarium, vor fi 2 reprezentatii in luna mai, una pe 13 mai la New York unde incasarile vor lua drumul caritatii si una pe 20 mai la Bucuresti Mall Vitan unde intrarea va fi gratis tocmai pentru a putea vedea si cei cu resurse financiare limitate cum e la un mega concert.
Peste 150 de persoane au muncit in echipele tehnice si suport pentru spectacolul care a incheiat o trilogie despre vis, magie si emotii. Imaginarium fiind punctul final al unei calatorii care a inclus si spectacolele Magic 2013 si Reveria 2014. La show au participat 6 acrobati, 12 dansatori si a benficiat de una dintre cele mai spectaculoase show-uri de lumini si lasere. Totodata cu acest show artista si-a lansat si cel mai nou album Imaginarium care cuprinde piesele Val dupa val, Te iubesc, Vrei sa ma iei, Lumea ta, Nu stiu cine esti.
Din moment ce o sa performeze intr-o sala de concerte in care au cantat Metallica, Madonna sau Eric Clapton, putem spune ca Loredana a atins nivelul starurilor internationale si o cariera de invidiat.