Imperfect piesa noua Carla’s Dreams

Imperfect piesa noua marca Carla’s Dreams.

Baietii de la Carla’s Dreams continua sa ne uimeasca aproape saptamanal cu piese noi. Dupa ce saptamana trecuta au lansat piesa Triunghiuri, o piesa frumoasa in limba rusa, piesa ce va face parte din noul album ce ni-l pregatesc baietii in limba rusa, aseara a fost lansat Imperfect piesa noua ce pare sa doboare recordurile piesei Acele. Piesa Imperfect a adunat in nici 24 de ore aproape 1 milion de vizualizari.

Piesa este compusa de Carla’s Dreams si Alexandru Cotoi versurile apartinand celor de la Carla’s Dreams. Videoclipul noului single Imperfect a fost filmat in Bucuresti si regizat de Roman Burlaca.

Pentru prima oara, in premiera, piesa s-a auzit pe stadionul Zimbru din Chisinau, un concert unic pentru sustinerea nationalei Moldovei de fotbal. Cei de la Carla’s Dreams au declarat inaintea interpretarii piesei Imperfect: “Aceasta piesa o cantam pentru prima data. Speram ca v-a placut clipul, noi inca nu l-am vazut.” acestia au mai adaugat: “Pentru ca uneori cu totii ne simtim imperfecti”
Noul single, Imperfect, este o melodie de dragoste fara bariere, pentru cei care iubesc si pot sa treaca peste partile negative, minusurile, celui de langa ei.

Sa nu uitam de unele recorduri care le-au avut baietii cu piesa Sub pielea mea, care a fost pe locul 11 in top shazam worldwide si care este pe locul 1 in topul radiourilor din mama rusia.
Speram sa va placa noua piesa Carla’s Dreams – Imperfect!