Mike – Elvana Gjata feat. Ledri Vula lyrics

Lyrics Ledri Vula – Mike – Elvana Gjata

Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin dhe shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me
Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen e more
E kam dit nuk vjen me.

Ai sdin sa du
Me ke rrin me dit sa du
Ku je tash me dit sa du
Si ndalum ditet iken
Asnjehere me nuk u lidhen
Jemi rrit tani my baby.

Ndonjehere me merr
Malli per ty me merr
O sa shume me merr
Historia na ndau
Po sikur ne te ishim bashke
A thu do ishim dasht..

Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin dhe shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me
Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen e more
E kam dit nuk vjen me.

Drinking the night away
All the memories I replay
I kerkoj per ty nuk te gjej
Versuri-lyrics.info
Si ndalum ditet iken
Asnjehere me nuk u lidhen
Jemi rrit tani my baby.

Em ki pas 2000 puthje ngat
tash em ki 2000 puthje larg
2000 puthje larg
Tik, tik, tik, tik tak
Zemres mos i jep ti attack
Ooo nah nah
Vet ti ike e na le nah nah
Afer meje mo nuk je nah nah
Po du me dit hala a mnje
Ki menu i ki po si ke ndore ti
Po si po si ke po si ke ndore ti
Syt e menen tem mo si ke ndore ti
Jo jo , pse si ke ndore ti
Prej dites qe ki shku ti ky djali nuk flen
Bota e vogel nese mki hala en men
Hapat ecin drejt rruges ku neve afer na bjen.

Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin dhe shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me
Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen e more
E kam dit nuk vjen meee.
Elvana Gjata lyrics
Video Elvana Gjata
Ring ring lyrics

Mike - Elvana Gjata
Mike - Elvana Gjata