Mune Gardianul Lunii dublat in romana de Razvan si Dani

Razvan si Dani vor dubla diavolii din animatia Mune.

Cei doi buni prieteni de la matinalul Neatza cu Razvan si Dani vor dubla doi diavoli haiosi din animatia Mune al carei premiera in cinematografe va fi in data de 11 septembrie.
“Desi am mai facut dublaje de filme animate este prima oara cand punem voci pentru aceeasi animatie. E mai greu decat pare dar pentru ca am vrut toti, cel putin o data, sa ne transformam intr-un personaj de poveste am muncit cu mare placere.” declara Razvan. Dani nefiind la prima experienta de acest gen a completat: “Sunt la a doua experienta de acest gen. Prima oara am fost un hamster care se plimba intr-o bila. Recunosc ca de data asta am fost mai putin stresat si am invatat sa ma bucur de ce se intampla in studio. Mi s-a parut distractiv faptul ca Razvan este colegul meu malefic, iar eu sunt colegul care nu poate face rau nici macar unei flori.”

Mox este numele diavolului dublat de Razvan, este un mic diavol din lava plin de amaraciune, un diavol malefic care adora sa faca rau altora. Spleen insa, diavolul dublat de Dani, este mereu deprimat si se plange ca nu ii place sa fie personajul negativ. Iubeste natura si nu are gram de rautate in el, desi destinul lui era sa fie spiridus din pacate s-a nascut demon.
Alaturi de starurile matinalului printre vedetele care dubleaza voci din animatie se numara si Dorian Popa ca Sohone, Delia Matache ca si Glim, burlacul Vladimir Draghia ca Leeyoon.