Naguale si Andra single nou Falava

Andra a lansat alaturi de Naguale piesa Falava.

Hmm, se pare ca Andra iar a dat lovitura cu piesa Falava, in nici doua zile are peste 400.000 de vizualizari pe youtube. Este o super colaborare cu Naguale. Clipul poarta amprenta fierbinte a Braziliei si a fost filmat pe doua continente, Europa si America de Sud. Desi nu a avut voie sa mearga in Brazilia datorita sarcinii Alex a creat un decor autentic pentru Andra. Artista ne-a uimit din nou cu poliglotismul ei, a cantat versurile piesei Falava ca un autentic vorbitor de portugheza.

Naguale se bucura de pozitii de top in playlisturile din Romania. Acesta promite sa cuceareasca topurile cu melodia hot ca o vara braziliana. Pe plan international Naguale este apreciat pentru sound-ul unic si catchy in tari precum Rusia, Italia, Spania, Belgia, Grecia, etc.
Piesa aceasta nu are cum sa nu fie hitul verii.
“Fara sa am aerul ca imbrac intentionat lucrurile in roz, va spun cu mana pe inima ca piesa “Falava” a fost, in ceea ce ma priveste, dragoste la prima vedere! La prima auditie, mai exact. Iar pentru mine, iubirile care se aprind din prima secunda sunt pe cat de motivante, pe atat de frumoase, complete, colorate. Si se pare ca si fetita mea e de aceeasi parere, ca a parut la fel de cucerita ca mama ei: si-a facut imediat simtita prezenta printr-un dans hai sa ii spunem brazilian.” – a declarat Andra.
Andra

1 Response

  1. May 6, 2015

    […] Cititi toate versurile si vizionati videoclipul cu Naguale si Andra single nou Falava dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]