Nea Marin revine la Antena 1 din 14 septembrie

Nea Marin, micul Hitler al vedetelor, revine pe micile ecrane din aceasta toamna la Antena 1 cu emisiunea ‘Poftiti pe la noi! Poftiti de va iubiti!’. Misiunea lui este acea de a organiza nunti de vis, cat mai perfecte, ca la carte. In misiunea lui o sa-l ajute ca de obicei vedetele autohtone, unele mai sclifosite, altele mai sarguincioase.
Sa va amintim cateva dintre vedetele care o sa-l ajute pe Nea Marin: Nicoleta Luciu, Diana Munteanu, Crbl, Daniela Crudu, Gina Pistol, etc.
Nea Marin ne avertizeaza ca o sa fie si mai exigent de aceasta data cu vedetele, oare e posibil asa ceva? 🙂

“Pentru ca responsabilitatea este foarte mare. Nu i-am altoit ca in alte dati pentru ca am reusit sa ii mobilizez de la bun inceput si sa-i fac sa inteleaga ce sarcini importante au de indeplinit. Este un proiect care imi place mai mult ca oricare altul, chiar daca a fost foarte greu. E un proiect pe gustul meu, mai ales ca eu lucrez Central national de conservare si valorificare a creatiei populare din cadrul Ministerului Culturii si asta fac, cercetare, promovare a traditiilor populare. Iar greu a fost pentru ca, imaginati-va cum e sa faci o nunta in sase zile, sa organizezi totul in cele mai mici detalii, de la verighete, la meniu, muzica etc. Nu e lucru putin. A fost greu, m-a solicitat, dar imi place extrem de mult acest proiect.” – a declarat simpaticul maestru de ceremonii. Nea Marin a mai declarat ca s-a atasat foarte tare de acest proiect si ca nu putine au fost momentele care i-au adus aminte de propria nunta care a fost acum 35 de ani, “Nunta mea a fost exact acum 35 de ani si de fiecare data cand am avut aceste filmari parca as fi fost la nunta mea. Mai ales in Maramures asa m-am simtit. si eu, la nunta mea, am avut un cort imens, 400 de invitati, cergi si stergare pe pereti. Am facut nunta in Teleorman, in casa in care m-am nascut. La organizarea prorpriei mele nunti m-au ajutat in primul rand bunicii, parintii, socrii si unchii mei, matusile mele. Asa se facea atunci. Am avut nunta traditionala, cu voalul miresei, barbieritul mirelui. Totul a fost traditional, mai putin costumul popular pentru ca acum 35 de ani nu mai erau in sat.”

nea marin poftiti pe la voi
nea marin poftiti pe la voi