Niciodata sa nu spui niciodata piesa noua Andra

Saptamana trecuta frumoasa mamica, Andra, si-a unit vocea cu cea alu’ Cabron si ne-a prezentat noua piesa Niciodata sa nu spui niciodata. Noua piesa apare la aproximativ o luna dupa ce artista a devenit mamica pentru a doua oara, aducand-o pe lume pe minunata Eva.
Piesa este produsa de catre Marius Moga, Madalin Rosioru si What’s Up,la versuri contribuind in plus la cei de mai sus Robert Toma si Cabron.
Videoclipul piesei este regizat de catre Iulian Moga, of course. Videoclipul piesei urmareste o poveste de dragoste dintre doi tineri, iar actiunea se petrece pe un ring de box. Cuplul care anima ringul de dans a fost compus din fosti concurenti de la Romanii au Talent.”Surprizele pot aparea oricand, exact atunci cand nu te astepti, viata ti se poate schimba. Sufletul pereche te asteapta undeva, chiar daca ai impresia ca esti singur” – a declarat artista.

 

“Am mari emotii, pentru ca-mi doresc mult sa va placa noua mea piesa. Am inregistrat-o cu tot sufletul, la o luna dupa ce s-a nascut Eva” a declarat Andra. Emotiile artistei au fost insa spulberate in momentul in care la 24 de ore de la lansarea piesei pe youtube aceasta a strans peste 1 milion de vizualizari. Iata ce a declarat Andra cand a vazut ca noul single are lipici la ascultatori:”Sunt foarte recunoscatoare pentru ca fanii mei au fost atat de receptivi la noul meu single. Piesa „Niciodata sa nu spui niciodata” este una speciala pentru mine,deoarece are un mesaj pozitiv si asta ma reprezinta, mai ales in acest moment din viata mea. Numarul mare de vizualizari ma ambitioneaza foarte tare, sper sa imi bat propriul record la urmatoarea lansare”.
Dupa ce a lansat miercuri piesa Niciodata sa nu spui niciodata, Andra a participat si la MMA 2015, Media Music Awards de la Sibiu, de unde nu a plecat cu mana goala, dimpotriva, a castigat 2 trofee, unul pentru Fans Like Award si unul pentru Most wanted artist.
Putem spune ca saptamana trecuta a fost una cu multe bucurii si realizari pe plan profesional pentru proaspata mamica.