Nicole Cherry a vazut filmul Fifty Shades of Grey la cinema

Nicole Cherry a vazut filmul Fifty Shades of Grey cu acordul parintilor 🙂

Azi dimineata ce sa auzi, Nicole Cherry invitata la matinalul de la radio 21, unde la microfon era Gainusa. Micuta care nu mai e chiar asa micuta, avand deja 16 ani i-a lasat pe toti cu gura cascata cand a interpretat prima piesa. Era vorba de melodia Earned it de la cei de la The Weeknd, piesa facand parte din coloana sonora a filmului Fifty Shades of Grey.

Nicole a venit insotita de taticu :), Mihai l-a intrebat pe acesta daca a vazut filmul si ce parere are despre melodia aleasa de artista. Acesta i-a raspuns: “Nu, n-am fost la film, iti dai seama. Dar am vazut videoclipul la piesa asta si e chiar interesant. Am aflat despre film ca e cu multa dragoste, multa agitatie, sadomasochism.” si a mai tinut sa precizeze ca fiica lui a fost la film.

“NU trebuia sa le spui asta” a adauga in ras Nicole Cherry care a tinut piept la glumele baietilor care au intrebat-o daca i-au cerut buletinul la intrarea in cinematograf. “Am avut voie, accesul era peste 16 ani si eu am 16 ani. Am fost cu colegele si nu mi-a cerut nimeni buletinul. De obicei nu mi-l mai cer pentru ca stie toata lumea cati ani am.” a adaugat mandra Nicole.
Nicole Cherry

1 Response

  1. March 31, 2015

    […] si vizionati videoclipul cu Nicole Cherry a vazut filmul Fifty Shades of Grey la cinema dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]