Nicole Cherry single nou Pana vine vineri

Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei Pana vine vineri.

Nicole a lansat azi videoclipul piesei Pana vine vineri, o piesa pentru toti cei care mor dupa weekend, sfarsitul saptamanii. Sunt convins ca in piesa se vor regasi atat copii cat si cei mari care abia asteapta sa vina vineri pentru a se distra si relaxa.

In noul clip o putem vedea pe tanara artista imbracata office, alaturi de dansatorii ei, executand miscari sincronizate perfect. Deasemenea o putem vedea purtand haine colorate, pregatita pentru distractie, avand o coregrafie plina de vibratie.

Regia clipului ii apartine lui Michael Mircea iar filmarile la Baneasa Shopping City, sa facem si oleaca de reclama si au durat mai bine de 12 ore. Piesa este produsa in studiourile Hahaha Production impreuna cu cei de la Pro. Versurile ii apartin lui Vlad Munteanu, Elena Morosanu si Andrei Tiberiu.

“Multumesc celor de la Hahaha Production si MediaPro Music pentru toata implicarea in realizarea acestui nou videoclip. Piesa ‘Pana vine vineri’ are un aer fresh, de vara, la care am lucrat intens. A fost o experienta noua pentru mine, deoarece am vrut sa aduc un sound diferit de ceea ce am lansat pana acum, o piesa de impact, cu influente puternice. Am dorit ca acest nou single sa vina ca o schimbare pe piata muzicala, mai ales ca productia, pe versuri in limba romana, te duce cu gandul la un hit ce poate cuceri intreg globul, nu doar Romania! Sper, din tot sufletul, sa va bucurati, din plin, de noua mea piesa!” a declarat Nicole Cherry.
Nicole Cherry

1 Response

  1. May 4, 2015

    […] toate versurile si vizionati videoclipul cu Nicole Cherry single nou Pana vine vineri dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]