Op je hoede – Josylvio feat. Moeman songtekste

Songtekste Moeman – Op je hoede – Josylvio

Street life
Op je hoede moet je voor de police zijn
Je beste mattie kan een dief zijn
Ik kom op die plekken waar de OG’s zijn
Fock die shine
Street life
Op je hoede moet je voor de police zijn
Je beste mattie kan een dief zijn
Ik kom op die plekken waar de OG’s zijn
Fock die shine.

Paranoia door de haze a niffo
Ik heb gestruggled voor die cake als bikkel
.. clannies telefoon die rinkelt
In de trap slapen op de grond, een kamer verder kook ik crack
Bring it back en ken het leventje echt (echt)
Helft van die rappers liegen wonen samen met een kech
Biggie met de chest a mattie hier wordt je gesmackt
Focken met die echte want die echt herkent echt
Man, geen stress ik pak m’n money relaxed (lax)
Double up vermenigvuldig en ik kill al die tracks (tracks)
Ze roepen allemaal westside maakt niet uit waar ik ben (Westside!)
Je bent gefotoshopt en ik fotogeniek voor de cam
Man, don’t get it twisted m’n instinct zegt: ”f**k ‘m all” (f**k m all)
Ben all up in this ik slang hits en da’s normaal (ay)
Althans voor mij dan je staat aan de zijkant
Jij hebt de wil niet om te vechten mattie blijf waar je blijft dan.

Street life
Op je hoede moet je voor de police zijn
Je beste mattie kan een dief zijn
Ik kom op die plekken waar de OG’s zijn
Fock die shine
Street life
Op je hoede moet je voor de police zijn
Je beste mattie kan een dief zijn
Ik kom op die plekken waar de OG’s zijn
Fock die shine.

Ze komen voor tonijnsalade
Ze suckt m’n d**k probeert me blij te make
Stuur m’n kleine n***a voor die kleine zaken
Je bent niet op niveau je mag niet met me praten
Stoned maar nuchter toen we de prijs bespraken (babeh babeh)
Kom een paar keer halen en ik zak een punt
Een Mocro die me tantoe blokken assie gunt
Mon Camarade geef me tantoe skunk
Ken een nigger met die pijp maar het is geen junk
Kom omhoog ga omlaag laat zien wat je kunt
Ze kan billen voor me draaien of een strakke blunt
Paar brieven op d’r strooien maar ik had geen munt (niks)
Nu zijn mannen aan het skiemen als je op hun stunt.

Street life
Op je hoede moet je voor de police zijn
Je beste mattie kan een dief zijn
Ik kom op die plekken waar de OG’s zijn
Versuri-lyrics.info
Fock die shine
Street life
Op je hoede moet je voor de police zijn
Je beste mattie kan een dief zijn
Ik kom op die plekken waar de OG’s zijn
Fock die shine.

Streetlife kom niet rappen over gangster s**t
Ze mixen alles bij elkaar alsof die blender twist (s**t)
Ik ben de s**t opeens een bekend gezicht (aha)
Ik ben ma3roc dus ik moet er wat mee doen
Youssef die me zegt jump nu ben ik gesprongen
Moet zorgen dat ik cash pak terwijl ik lig te zonnen (aha)
We zijn met niks begonnen wat ik zeg niks verzonnen
Nu moet ik wel killen op een beat van die witte jongen (Whiteboy!)
Nu is het over met rap, heb de lat bereikt ik heb ‘m hoger gelegd
We zijn gekomen om te pakken heb m’n homie gezegd
Denk aan geloof en gebed jij flext met een b***h en je tovert een stack
Dat zijn die dingen die je niet moet doen
Hou je hoofd erbij wat jij doet dat is niet nice (niet nice)
Ik begrijp niet goed ik kom iets te froes
Ik kan niets anders zeggen dan, dit is de
Versuri-lyrics.info
(Dit is de, dit is de)

Street life
Op je hoede moet je voor de police zijn
Je beste mattie kan een dief zijn
Ik kom op die plekken waar de OG’s zijn
Fock die shine
Street life
Op je hoede moet je voor de police zijn
Je beste mattie kan een dief zijn
Ik kom op die plekken waar de OG’s zijn
Fock die shineee.
Josylvio songtekste
Video hoede
Non stop songtekste

Op je hoede - Josylvio
Op je hoede - Josylvio

2 Responses

  1. March 28, 2018

    […] Songtekste Moeman – Op je hoede – Josylvio Street life Op je hoede moet je voor de police zijn Je beste mattie kan een dief zijn Ik kom op die plekken waar de OG’s zijn Fock die shine Street life Op je hoede moet je voor de police zijn Je beste mattie kan een dief... – Lyrics Op je hoede – Josylvio feat. Moeman songtekste […]

  2. March 30, 2018

    […] Zien ze mij voor gajes aan, is dat dan hoe ze mij zien? (mij zien) Jaar of vijftien, Mootje liet een pijp zien Hij zei me als je seerde, dan ga je mama blij zien Hoe meer ik ook riskeerde, hoe meer kon ik d’r pijn zien Money maakt je blind, ik ging verder in die crime scene Dus ik werd zestien, belande in detentie Overval, je ging gestrekt vriend Werd verdacht van .16 (woo) Ik kwam in me cel en ik dacht ik schrijf een zestien Rappen op de groep jongens zeiden jij bent heavy Jaar of zeventien ik dacht alleen aan stelen vriend (stelen) Reed een Vespa, in mijn hoofd had ik al Range verdiend (skrr) Was met een b***h in die tijd maar ze meende niet Omdat ik zonder paper liep maar ewa dat moest zo zijn (ewa ja) Jaar of achttien en weer was ik verdacht vriend Officier gaf advies en rechter gaf me straf vriend (straf) Ik moest met Koevoet even op vakantie Ik ben zo weer thuis maar zo verliep het plan niet, nee Slecht nieuws voor de vrouw die mij had opgevoed Want zij kreeg kanker en moest daarvoor naar onderzoek Ik zat tussen muren maar ik wist het toen al dondersgoed Als ik haar ooit nog levend zag dat ik hopen op een wonder moest (ha) En dat gebeurde met een hele hoop gezeik (gezeik) Kreeg ik vijf dagen verlof wat ik herinner van die tijd Dat zij lag op d’r sterfbed creperend van de pijn (pijn) En ze keek me huilend aan: ‘Beloof me dat je iets bereikt’ Terug naar de bajes met belofte op zak versuri-lyrics.info Ook met wat hasj in me buik, wat als dat bolletje knapt (wat dan) Wat ik toen nog niet besefte dat ik teksten van goud had (goud) Jouw flow is altijd dood net als Kenny in South Park Ze willen aan me trekken ik heb God als mijn houvast We luisteren Tupac en we schreeuwen hier outlaws Ik had geen ouders om te zeggen wat fout was Nu breng ik vuur voor elke dag dat het koud was Het is best wel knap als je het maakt en niet breekt Riva zei me altijd wat je rapt dat maken we mee Frenchie zei me als je rapt broer dan maak je ons heet Bij m’n allereerste sessie zat ik zwaar in de kweek (wierie) Maar als ik niet zou rappen was dat zwaar een mistake Ik zei ooit word ik de beste, ik ben aardig op dreef (ha) Praten over mij maar zelf maak je niks mee Ik neem een pof van mijn assie en denk na in mijn Range Ratatataaa. Boef songtekste Video Boef Op je hoede songtekste […]