Pe furis single nou Daniel Iordachioae si What’s Up

O surpriza placuta, zic eu, pe piata muzicala din romanica. “Pe furis”, o piesa frumoasa, romantica, plina de energie. Artistii piesei apartin de doua generatii diferite dar care se pare ca au reusit sa aduca o piesa care cu siguranta o sa cucereasca inimile noastre. Piesa ca si clipul sunt din aceeasi idee, un tanar care-si gaseste jumatatea si reuseste sa o scoata din casa in miez de noapte pentru o escapada romantica.
Daniel Iordachioae a declarat oarecum pe furis ca ar fi facut destule lucruri la viata lui “pe furis”: “In primul rand ca adolescent, am facut pe furis toate lucrurile interzise si la care ravneam… prima tigara, prima bere, primul amor, prima bataie (voita), prima pereche de blugi pe care mi-o doream si n-aveam parte de ea ca „mai aveam inca 3 perechi acasa”…Pana si declaratiile astea le dau pe furis, ca nu stiu daca sunt de acord cu ele” a declarat in gluma artistul. Cat despre intamplarile comise pe furis de What’s Up – “Cand eram mic imi placeau foarte tare cartofii prajiti, dar nu avem voie sa folosesc cutitul si nici aragazul. Tin minte ca m-am dus pe furis in bucatarie si m-am pus pe taiat. Cand sa-i pun pe foc, m-a prins mama… Continuarea cred ca o stiti!”
Dupa cum spuneam clipul urmeaza aceasi idee ca si piesa. Regia clipului este semnata de catre Anthony Icuagu si are in plin plan pe doi tineri care se regasesc pe furis la adapostul noptii.

Despre colaborarea cu mai tanarul What’s Up, Daniel a declarat:”Colaborarea cu Whatsy a fost si sper ca va continua sa fie super ok, haioasa, relaxata si plina de invataminte pentru amandoi. Este un artist intr-adevar, spontan, creativ si zapacit!” la aceasta “Whatsy” a mai adaugat: “Pe furis este o piesa la care am lucrat cu drag, la fel ca in orice alt proiect in care ma implic, iar Daniel este cel mai cool artist al generatiei de aur. Sper ca piesa sa ajunga direct in inimile voastre”
Niciunul dintre cei doi artisti nu e la prima colaborare cu artisti din alte grupe de varsta, Daniel a mai colaborat cu Dorian la piesa Mare albastra iar What’s Up a lansat alaturi de marele Moculescu piesa Tanar si nebun.
What’s Up