Pepe a lansat videoclipul piesei Da sau nu

Si cum suntem in februarie, luna iubirii, luna in care incercam sa ajungem la inimile celor pe care-i iubim prin diferite metode, de la cadouri, declaratii pana la dedicatii romantice pe ritmuri de muzica, piesa ‘Da sau Nu’ alu’ Pepe e numai ideala. Dupa ce a lansat piesa ‘Da sau nu’ pe la mijlocul lunii ianuarie, ne-a cantat-o si live la Radio Zu, Pepe revine si cu un videoclip plin de romantism si declaratii de iubire cu ajutorul dansului. Plecand de la ideea lui Pepe, regizorul Dan Petcan a ilustrat piesa ‘Da sau nu’ printr-un videoclip plin de pasiune.

Piesa lui Pepe a fost produsa in studiourile Pepe Latin Music, artistul fiind ajutat de gasca de la DeMoga Music. Versurile ii apartin lui Pepe si What’s Up(baiatul cu Taxi, du-ma unde vrei). Videoclipul a fost regizat de Dan Petcan, locatiile au fost un club din Bucuresti si ‘Orasul parasit’ o fosta platforma industriala, filmarile au durat 24 de ore.

“’Da Sau Nu’ este o declaratie de dragoste iar dansul poate transmite cel mai bine aceasta fara a fi nevoie de cuvinte. Dydy si Lucas au fost extraordinari la fel cum si fetele de la Trouble si Bruce alaturi de echipa sa au completat perfect atmosfera fierbinte creata de ‘lupta’ celor doi ‘actori’ principali. Sunt mai mult decat incantat de ceea ce a iesit mai ales ca este exact ceea ce am gandit atunci cand am scris ideea de baza.” a declarat Pepe.

Credite Videoclip “Pepe – Da sau Nu”

Producator: Pepe Latin Music
Producator Executiv: Zebra Film
Regizor: Dan Petcan
DOP: Bogdan Filip
Foto: Bogdan Grigore (Fb.Com/GrigoreBogdanAndrei)
Make UP: Gabriela Buica
Roluri Principale: Dydy, Lucas Molina
Dansatori: Trouble, Bruce, Dragos Eremiea, Andrei Angelescu, George Frigator, Alexandra Claru, Ana Maria Mare, Laura Manya, Alina Marcea

1 Response

  1. February 3, 2015

    […] toate versurile si vizionati videoclipul cu Pepe a lansat videoclipul piesei Da sau nu dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]