Single Cutremur in inima mea – Mellina si Vescan

Mellina si Vescan au lansat noul single Cutremur in inima mea.

Dupa cum ne-au promis joia trecuta, azi au lansat piesa Cutremur in inima mea. Piesa promite un cutremur cu multe grade pe scara richter in inimile noastre, ale fanilor. Mellina a lucrat de multa vreme la piesa, chiar inainte sa lanseze piesa Poza de album dar vazand succesul piesei Poza de album, piesa Cutremur in inima mea a ramas pe planul secund pana acum. Vescan dupa ce a auzit la ce lucreaza Mellina a decis sa isi aduca si el contributia la piesa, astfel asigurandu-se ca o sa fie hit.

Cei doi artisti au adunat peste 20 de milioane de vizualizare cu piesa Poza de album, premiul pentru cel mai puternic mesaj in 2014 precum si ocuparea locurilor de top in playlisturile radiourilor din Romania.

Cutremur in inima mea este o coproductie MusicExpertCompany si Mango Records, versurile ii apartin Mellinei si Vescan alaturi de Dorian Oswin.

Declaratiile celor doi artisti in legatura cu piesa: “Cutremur in inima mea e o piesa foarte buna la care s-a muncit mult. Nu ne-am grabit deloc si am vrut sa facem lucrurile ca la carte. Dupa succesul pe care l-am avut cu “Poza de album”, nu puteam sa venim decat cu un produs cel putin la fel de bun. Eu sunt sigura ca noua piesa va ajunge foarte repede in inimile oamenilor.” a declarat Mellina supranumita si Regina Youtube-ului. “Ma bucur ca a venit randul piesei Cutremur in inima mea sa ajunga la urechile ascultatorilor nostri. Este o piesa diferita cu mesaj puternic la care am dat ce am avut mai bun. Cu Mellina si echipa Mango Records lucram tot timpul cu placere si asta cred ca se vede. Peace and love.” a afirmat Vescan, cel mai talentat rapper al momentului.
Versuri Mellina – Cutremur in inima mea feat Vescan

1 Response

  1. February 23, 2015

    […] si vizionati videoclipul cu Single Cutremur in inima mea – Mellina si Vescan dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]