Single nou Two – Regrets

Mango Records un nou record label din Romania, in spatele caruia sunt nume mari precum Sorin Botnei, Andra, Maruta, Arpad Paszkany, Ana Feher si altii. Cei de la Mango incep anul in forta cu proiecte si piese noi. De asemenea si anul trecut a fost unul plin de lansari rasunatoare pe piata muzica din Romania, piese precum “G.L.A.S.” – RedBlonde, “Poza de album” – Vescan cu Mellina, “Yamala” – Pitt Leffer si lista poate continua.
Prima piesa pe anul 2015 al celor de la Mango Records este “Regrets” cantata de Two, cei doi baieti frumosi de la Akcent iar vocea feminina ii apartine Biancai Ionita. Piesa este varianta in engleza a hitului “Spre soare” lansat anul trecut. Single-ul se bucura si de un videoclip care a fost regizat de catre Anthony Icuagu.
Baietii de la Two au declarat: “Anul trecut a fost unul plin, in care am avut foarte multe concerte in afara tarii, iar spre surprinderea noastra, majoritatea organizatorilor ne intrebau imediat dupa show, de ce nu am cantat si “Spre soare” pentru ca fanii din majoritatea tarilor in care am fost, o stiau si ar fi vrut sa o auda. Adevarul e ca nu ne-am gandit sa o cantam pentru simplul fapt ca este in limba romana, lucru care ne-a facut sa credem ca nu e o piesa tocmai cunoscuta, dar se pare ca ne-am inselat.
Asta a fost motivul pentru care ne-am decis sa facem “Regrets”, varianta in limba engleza a piesei “Spre soare”. Imediat dupa ce am inregistrat-o, am trimis-o catorva parteneri de-ai nostri de la case de discuri din afara tarii si piesa a fost deja licentiata, ceea ce reprezinta o premiera pentru noi! E prima data cand avem o piesa licentiata, inainte ca acesasta sa fie lansata oficial!”
Le uram cat mai multe concerte si vizualizari la noul single “Regrets” celor de la Two, adica Mihai si Sorin.
Two

1 Response

  1. January 20, 2015

    […] Cititi toate versurile si vizionati videoclipul cu Single nou Two – Regrets dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]