Smiley nasul lui Velea Jr

Dupa ce a venit pe lume in data de 27 decembrie 2014, baietelul Antoniei si al lui Alex Velea, a sosit vremea ca cei doi sa aleaga nasii micutului. Tatal spiritual al micutului nu putea fi altul decat cel mai bun prieten al lui Alex, cantaretul Smiley. Nasa insa va fi arhicunoscuta cantareata Inna. Smiley nu este la primul eveniment de acest gen, el botezand si copilul lui Pavel Bartos, coprezentatorul de la ‘Romanii au talent’. La botezul lui Bartos a fost prezenta, alaturi de Smiley si mama acestuia. Smiley nasul copilului celor doi artisti cunoscuti din Romania. El spera ca se va descurca si nu se va emotiona la botezul micutului Velea Jr. Acesta a spus la emisiunea lui Teo Trandafir de pe la Kanal D ca: “Am emoții și mă simt onorat că voi avea acest rol important în viața lui Velea junior. Mă voi descurca să-l îmbrac. Pot spune că am deja experiență pentru că am fost naș și la Pavel Bartoș, dar atunci m-a ajutat mama, care are mult mai multă experiență cu copiii decât mine” si “Chiar dacă nu mă alegeau să fiu nașul copilului, m-aș fi implicat oricum. Știu cât de mult își dorea Alex un copil. Bucuria lui este și a mea”.
Cei doi parinti, Antonia in varsta de 25 de ani si Velea in varsta de 30 inca nu nu au ales localul unde va avea loc petrecerea insa se stie biserica la care se va boteza bebelusul celor doi. Baietelul va purta numele de Cezar Andrei. Au fost unele conflicte intre Aex Velea si Antonia privind religia in care se va boteza micutul. Alex fiind ortodox si Antonia catolica, insa in cele din urma au hotarat sa fie botezat in religia ortodoxa si nasul fiind de religia ortodoxa. Un apropiat celor doi a declarat ca: “Baietelul va fi botezat in religia ortodoxa, asa cum este Alex, dar si cum sunt si nasii, Smiley si Inna. Astfel, pentru ca Antonia sa poata participa la slujba se va face un fel de slujba de dezlegare si inca una care se face mamicilor inainte de slujba de botez, care se numeste molifta”
Ii uram micutului Cezar Andrei multa sanatate si fericire alaturi de parinti Smiley nasul acestuia
Smiley

smiley nasul copilului lui velea
smiley nasul copilului lui velea

1 Response

  1. January 20, 2015

    […] Cititi toate versurile si vizionati videoclipul cu Smiley nasul lui Velea Jr dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]