Sore single nou Umbrela mea de soare

Sore a lansat azi piesa Umbrela mea de soare.

Ultima activitate a artistei a fost in la inceputul anului cand a lansat videoclipul piesei Magnet de frigider. Acum revine cu o noua piesa care are si un clip dragut creat de insusi Sore. Piesa face parte din mega maratonul #maimusic al celor de la Hahaha Production care ne-au promis ca lanseaza o noua piesa in fiecare zi din luna mai si toate piesele vor fi prezente pe 2 cd-uri ce vor fi lansate la sfarsitul lunii. Umbrela mea de soare este cea de a 8-a piesa din sirul lansarilor din aceasta luna.

Sore Mihalache, s-a remarcat in cadrul showului Pariu cu viata de la Pro Tv si ca membra al trupei La la Band.
Insa din 2011 face parte din echipa Hahaha alu’ Smiley si se concentreaza pe cariera solo. Prima ei piesa care a avut succes a fost piesa Different, care era un autoportret muzical daca putem sa o numim asa.
“Mi-a placut extrem de mult vibe-ul piesei compusa alaturi de Theea Minculescu, Serban Cazan si Smiley, mi s-a parut extrem de fresh si tocmai de aceea m-a inspirat sa fac un clip natural, fara scenarii complexe si fara zeci de oameni in spatele camerei de filmat. Am imortalizat prima mea iesire cu cortul la mare, o experienta diferita, dar extrem de frumoasa.” a declarat Sore.
Sore

1 Response

  1. May 8, 2015

    […] Cititi toate versurile si vizionati videoclipul cu Sore single nou Umbrela mea de soare dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]