Thinking out loud – Maxim, cover Ed Sheeran

Cei patru baieti de la trupa Maxim au postat pe youtube un cover interesant dupa cea mai ascultata melodie Thinking out loud alu’ Ed Sheeran.

Desi au concerte peste tot, lanseaza single-uri, au program foarte incarcat, baietii de la Maxim isi fac timp si pentru coveruri. Nu uita de unde au plecat si ca la inceput cantau numai coveruri. De data asta au ales o melodie mai sofisticata dar si frumoasa si ascultata in acelasi timp care se aude in fiecare colt al lumii, melodia Thinking out loud al lui Ed Sheeran.

Coverul a fost inregistrat in studiourile Premium Artist alaturi de managerul lor Adrian Sina. Deasemenea baietii pregatesc si un nou single.

Sambata fiind ziua indragostitilor si noi fiind curiosi ce o sa faca baietii, iata ce am aflat: trupa MAXIM o sa cante sambata la Bistroteca Baum din Dumbraveni, judetul Sibiu. Baietii vor sustine un concert de Valentine`s Day, ocazie cu care probabil isi vor prezenta si viitorul single.

Ii dorim lui Bogdan, Marcus, Gabriel si Alexander cat mai multe hituri si abia asteptam sa ascultam noul single Maxim.
Versuri Maxim – Vreau sa te

1 Response

  1. February 12, 2015

    […] versurile si vizionati videoclipul cu Thinking out loud – Maxim, cover Ed Sheeran dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]