Videoclip la piesa It hurts like hell – Radio Killer

Videoclip Radio Killer – It hurts like hell.

Dupa ce au lansat varianta audio la inceputul anului acum au revenit cu un videoclip incendiar pentru piesa It hurts like hell, adica doare ca naiba ca sa inteleaga si nea Vasile din deal. Piesa ii pune in valoare vocea clara si calda a Catalinei cunoscuta sub numele de Lee Heart.

Killerii au revenit la stilul care i-a consacrat si i-a inclus in playlistul BBC Radio One. It hurts like hell se asculta deja in tari precum mama Rusia, Polonia sau Spania. Aceasta piesa precum si cele care o sa urmeze o sa fie incluse pe noul album care o sa fie lansat cat de curand.

Sa revenim un pic la videoclip, filmarile au avut loc la Palatul Cantacuzino cunoscut si sub numele de Micul Trianon iar regizorul a fost Khaled Mokhtar.

Sa vedem si ce au declarat cei de la Radio Killer despre videoclipul piesei It hurts like hell “este o poveste despre suferință, acceptare și evoluție. Asta am incercat sa transmitem si in videoclipul piesei, echilibrul intre fericire si tristete, intre rai si iad, intre iubire si ura si drumul pe care toti il parcurgem pana ajungem la implinire. Este primul videoclip la care colaboram cu Khaled si suntem foarte incantati de ce a iesit.”
Versuri It hurts like hell – Radio Killer

1 Response

  1. April 6, 2015

    […] si vizionati videoclipul cu Videoclip la piesa It hurts like hell – Radio Killer dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]