Visator single nou semnat Randi

Randi a lansat azi piesa Visator.

Intr-o societate plina de oameni, morocanosi, ingandurati, cu mii de probleme, Randi, fostul solist de la MoRandi incearca sa fie Visator. Cum ar fi sa te trezesti zi de zi cu zambetul pe buze si sa ne putem bucura de micile bucurii ale vietii sau sa ne luam o zi libera de la servici cand nu avem chef de lucru. Toate acestea sunt posibile daca suntem destul de puternici, curajosi sa ne urmam visele, sa le transformam in realitate. Despre asta ne vorbeste Randi in noua piesa lansata azi care se numeste Visator.

“Imi place sa transmit un mesaj prin muzica mea. Iar prin Visator, vreau sa inspir oamenii sa viseze si, mai ales, sa aiba curajul sa isi urmeze visurile. Ma bucur enorm ca foarte multe persoane publice s-au alaturat mesajului pe care vreau sa-l transmit, iar pe aceasta cale vreau sa le multumesc” a declarat artistul. La mesajul piesei s-au alaturat nume celebre din Romania cum ar fi Mihai Morar, Loredana Groza, Alexandra Stan, Delia, Arsinel si bineinteles si doamna Stela, Doroftei, actrita Maia Morgenstern, acestia fiind doar cativa care au avut curaj sa viseze, sa-si tranforme visele in realitate.

Videoclipul piesei Visator a fost filmat la Castel Film pe parcursul a doua zile. Clipul descrie mai multe povesti din viata de zi cu zi precum si luptele care le ducem cu noi insine cu instinctele noastre launtrice iar in final daca avem curajul necesar ne putem construi o viata mai buna. Muzica si textul ii apartine lui Andrei Ropcea, mix master Vlad Lucan, productia ii apartine Famous Production.

Speram ca o sa va placa piesa si o sa ajunga hit.
Versuri Randi – Visator

1 Response

  1. April 7, 2015

    […] Cititi toate versurile si vizionati videoclipul cu Visator single nou semnat Randi dand click aici Versuri manele, videoclipuri,stiri doar pe Versuri […]